Termat dhe Kushtet


Mirësevini në matrapazi.com!

Këto terma dhe kushte përshkruajnë rregullat dhe rregulloret për përdorimin e Uebsajtit të Planet App LTD, të vendosura në https://matrapazi.com/.

Duke hyrë në këtë faqe në internet, supozojmë se i pranon këto kushte dhe kushte. Mos vazhdoni të përdorni matrapazi.com nëse nuk jeni dakord të merrni të gjitha termat dhe kushtet e përcaktuara në këtë faqe. Kushtet dhe Kushtet tona u krijuan me ndihmën e Gjeneratorit të Kushteve dhe Kushteve dhe Prodhuesit e Kushteve dhe Kushteve Falas.

Termologjia e mëposhtme vlen për këto Kushte dhe Rregulla, Deklaratën e Privatësisë dhe Njoftimin për Refuzimin e të Dhënave dhe të gjitha Marrëveshjet: "Klienti", "Ju" dhe "E juaj" i referohet juve, personi regjistrohet në këtë faqe interneti dhe në përputhje me kushtet dhe kushtet e Kompanisë. "Kompania", "Vetë", "Ne", "Tona" dhe "Ne", i referohet kompanisë sonë. "Partia", "Palët", ose "Ne", i referohet si Klientit dhe vetes. Të gjitha kushtet i referohen ofertës, pranimit dhe konsiderimit të pagesës së nevojshme për të ndërmarrë procesin e ndihmës sonë Klientit në mënyrën më të përshtatshme për qëllimin e shprehur të përmbushjes së nevojave të Klientit në lidhje me ofrimin e shërbimeve të deklaruara të Kompanisë, në përputhje me dhe i nënshtrohet ligjit mbizotërues të Hollandës. Usedo përdorim i terminologjisë së mësipërme ose fjalëve të tjera në njëjës, shumës, kapitalizim dhe / ose ai ose ata, merren si të këmbyeshëm dhe për këtë arsye si referencë për të njëjtën.

Biskota

Ne përdorim përdorimin e cookies. Duke hyrë në matrapazi.com, ju pranuat të përdorni cookie-t në marrëveshje me Politikën e Intimitetit të Planet App LTD.

Shumica e faqeve të internetit interaktive përdorin cookie për të na lënë të marrim detajet e përdoruesit për secilën vizitë. Cookies përdoren nga faqja jonë e internetit për të mundësuar funksionimin e zonave të caktuara për të bërë më të lehtë për njerëzit që vizitojnë faqen tonë të internetit. Disa nga partnerët tanë partnerë / reklamë mund të përdorin gjithashtu cookie-t.

Liçensë

Nëse nuk thuhet ndryshe, Planet App LTD dhe / ose licencuesit e tij zotërojnë të drejtat e pronësisë intelektuale për të gjithë materialin në matrapazi.com. Të gjitha të drejtat e pronësisë intelektuale janë të rezervuara. Mund ta përdorni këtë nga matrapazi.com për përdorimin tuaj personal duke iu nënshtruar kufizimeve të përcaktuara në këto terma dhe kushte.

Ju nuk duhet:

 • Materiale republike nga matrapazi.com
 • Shitet, marr me qira ose materiale nen licence nga matrapazi.com
 • Riprodhoni, kopjoni ose kopjoni materialin nga matrapazi.com
 • Rishpërndani përmbajtjen nga matrapazi.com

Kjo Marrëveshje do të fillojë në datën e saj.

Pjesë të kësaj faqe interneti ofrojnë një mundësi për përdoruesit të postojnë dhe shkëmbejnë mendime dhe informacione në zona të caktuara të uebfaqes. Planet App LTD nuk filtron, modifikon, publikon ose rishikojë komentet para pranisë së tyre në faqen e internetit. Komentet nuk pasqyrojnë pikëpamjet dhe mendimet e Planet App LTD, agjentëve të tij dhe / ose bashkëpunëtorëve. Komente pasqyrojnë pikëpamjet dhe mendimet e personit që poston pikëpamjet dhe mendimet e tyre. Në masën e lejuar nga ligjet në fuqi, Planet App LTD nuk do të jetë përgjegjës për Komente ose për ndonjë përgjegjësi, dëmtime ose shpenzime të shkaktuara dhe / ose pësuar si rezultat i ndonjë përdorimi të dhe / ose postimit të dhe / ose paraqitjes së Komente në këtë uebfaqe.

Planet App LTD rezervon të drejtën të monitorojë të gjitha komentet dhe të heqë çdo koment që mund të konsiderohet i papërshtatshëm, fyes ose që shkakton shkelje të këtyre kushteve dhe kushteve.

Ju garantoni dhe përfaqësoni që:

 • Ju keni të drejtë të postoni komentet në faqen tonë të internetit dhe të keni të gjitha licencat dhe pëlqimet e nevojshme për ta bërë këtë.
 • Komente nuk pushtojnë ndonjë të drejtë të pronësisë intelektuale, përfshirë pa kufizime të drejtat e autorit, patentën ose markën tregtare të ndonjë pale të tretë.

 • Komentet nuk përmbajnë asnjë material shpifës, shpifës, fyese, të pavendosura ose përndryshe të paligjshme që është një pushtim i intimitetit
 • Komentet nuk do të përdoren për të kërkuar ose promovuar biznes, biznes ose porosi ose aktivitete tregtare ose veprimtari të paligjshme.
 • Me këtë jepni një Planet App LTD një licencë jo ekskluzive për të përdorur, riprodhuar, modifikuar dhe autorizuar të tjerët që të përdorin, riprodhojnë dhe modifikojnë ndonjë prej komenteve tuaja në cilindo dhe të gjitha format, formatet ose media.

Lidhja me përmbajtjen tonë

Organizatat e mëposhtme mund të lidhen me Uebfaqen tonë pa miratimin paraprak me shkrim:

 • Agjencitë qeveritare.
 • Motorë kërkimi.
 • Organizatat e lajmeve.

Shpërndarësit e drejtorive në internet mund të lidhen me Uebfaqen tonë në të njëjtën mënyrë si ato që lidhen me Uebfaqet e bizneseve të tjera të listuara dhe Bizneset e Akredituara me Sistem të gjerë, përveç se kërkojnë organizata jofitimprurëse, qendra tregtare bamirësie dhe grupe bamirësie për mbledhjen e fondeve, të cilat mund të mos lidhen me Uebfaqen tonë.

Këto organizata mund të lidhen me faqen tonë, me botime ose me informacione të tjera në internet, për sa kohë që lidhja: (a) nuk është në asnjë mënyrë mashtruese; (b) nuk nënkupton në mënyrë të rreme sponsorizimin, miratimin ose miratimin e palës lidhëse, produkteve dhe / ose shërbimeve të saj; dhe (c) përshtatet në kontekstin e faqes së palës lidhëse.

Ne mund të konsiderojmë dhe aprovojmë kërkesa të tjera për lidhje nga llojet e mëposhtme të organizatave:

 • Burime të njohura të konsumatorit dhe / ose informacion të biznesit
 • Faqet e komunitetit dot.com