Krijo profilin
tënd si Shitës

Fillo të shesësh që sot

Benefitet qe perfitoni duke u rregjistruar si shites ne platformen tone:

WEB & MARKETING
Nuk ka nevoje te shpenzoni per nje website, programues dhe marketing. I ofrojme ne te gjitha
SUPORT
Stafi jone ofron suport per ju dhe klientet tuaj ne cdo faze te porosise.
TRANSPORT
Nese ju nuk ofroni dot transport per porosite tuaja e ofrojme ne per ju pa asnje kosto ekstra.
Hapa te thjeshte per te filluar
  • Klikoni butonin APLIKO TANI ne fund te faqes
  • Plotesoni formularin e aplikimit
  • Prisni kontaktin nga stafi jone

Paketa per Ju

  • 100 produkte te listuara aktive
  • Kujdes klienti
  • Trajnim nga individe te dedikuar per perdorimin e platformes
  • Raport trafiku dhe sugjerime per permiresim shitjesh
  • Prezenca ne fushatat mujore (Me negocim)
  • Suport strategjie dhe implementimi fushatash marketingu (Me kerkese)
  • Trajnim digital marketingu (Me kerkese)